Rondje Spa

Expeditie Spa: GRAE-GR571-GR5

11 november, een extra lang weekend. Hoe kunnen we dit beter vieren dan er een weekendje uit van te maken. Bij gebrek aan verplaatsingsmogelijkheden en aangezien de leuke gîtes niet naast het station liggen, proberen we er maar iets anders van te maken.
Een degelijke trektocht met de tent is het geworden. Van Spa naar Spa, en ondertussen nog even 75 kilometertjes. Het is een combinatie van drie GR’s, de GR AE van Spa naar Nonceveux, de GR 571 van Nonceveux via Coo en Trois Ponts naar Stavelot, en de GR5 tenslotte van Stavelot terug naar Spa. Een echte aanrader. Langs kleine bosriviertjes, weidse uitzichten, veengebieden, heuse bossen, …
Meer informatie vind je in de verschillende topogidsen alsook in de boeken “Op pad met rugzak en tent” van Sjef van de Poel als ‘Trektochten in de Ardennen” van Lannoo. In deze laatste gids staat zelfs de trektocht
volledig beschreven!
Foto’s van onze trektocht vind je hier.

Geef een antwoord